Sztárok

A nyílt utcán verték meg az X-Faktor versenyzőjét

Mi történt Manuellel? Az X-Faktor versenyzője válaszol.

Előkerült egy két-három éve készült felvétel Gödöllei Emánuelről, aki Manuel néven versenyez az X-Faktorban. A videón az látszik, amint a fiútól mások valamilyen szert követelnek, majd rövid idő alatt négyen veszik körbe. Egyikük egy rövid szóváltás végén hátulról megrúgja a fiút, míg másikuk a támadás irányába pillantó énekest ököllel arcon üti. 

Fotó: X-Faktor

Manuel korábban az X-Faktorban is beszélt már nehéz gyerek- és fiatalkoráról. Most a Blikknek magyarázta el, mi látható pontosan a felvételen. „Fogalmazzunk úgy, hogy nem kedveltek a lakótelepen, megtörtént, ami a videón látható, és rá körülbelül egy évre már jóban lettem a társaság egy részével. Ezért is lepett meg, hogy felkerült egy olyan videó, amivel igazából csak maguknak okoznak nagyobb cinket a rajta látható fiúk. Beszéltem velük telefonon, és ők sem tudják, melyik ismerősük rakta fel a videót. A lényeg, hogy már rég bocsánatot kértek tőlem, és ez az ügy le van rendezve.

A férfi arról is nyíltan beszélt korábban, hogy tiniként drogozni kezdett. A mélypont 18. születésnapján jött el, amit egyedül, bedrogozva töltött, ezek után döntött úgy, hogy kilábal a zűrös ügyekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top