Sztárok

Vilmos herceg és Katalin hercegné sem karácsonyozik a királynővel a pletykák szerint

Nagy a felfordulás a királyi családban. Az Express most arról cikkezik, hogy Harry herceg és Meghan után Katalin hercegné és Vilmos herceg is kihagyhatják az uralkodó karácsonyát.

Azt már tudjuk, hogy Meghan, valamint férje, Harry herceg és közös gyerekük, Archie az Egyesült Államokban, a volt színésznő anyjánál töltik az ünnepeket, ami azt is jelenti, hogy visszautasítják Harry nagymamájának, a királynőnek a meghívását, és nem karácsonyoznak a családdal együtt a sandringhami birtokon. De mi a helyzet Katalin hercegnével, Vilmos herceggel és három gyerekükkel?

Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermekükkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal (Fotó: Getty Images)

Nos, az Express nevű brit bulvárlap a héten már arról írt, hogy bár a Kensington Palotából senki nem erősítette meg a hírt, de elképzelhető, hogy Vilmosék sem töltik az ünnepeket az uralkodóval, annak férjével és gyerekeivel: az újság szerint a háromgyerekes házaspár inkább Katalin szüleivel karácsonyozik idén. Ez egyébként nem volna példa nélküli, ugyanis előfordult már, hogy Vilmosék a Middleton szülők Berkshire-ben található birtokán bontották az ajándékokat, de hozzá kell tenni, hogy többnyire azért meg szoktak jelenni II. Erzsébet otthonában is.

Persze mindenki ott és azokkal ünnepel, ahol és akikkel szeretne, de több kommentelő is megjegyzi, hogy néhány órára talán azért átugorhatna Vilmos és Harry az öreg, beteges nagyapjukhoz, Fülöp herceghez, aki végig mellettük volt életük legnehezebb és legboldogabb pillanataiban is.

Vilmos herceg és családja egyelőre nem adott ki közleményt arról, hogy hol és kikkel karácsonyoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top