Család

Katalin hercegné szeretne még egy gyereket

Kistestvért kaphat György, Sarolta és Lajos.

Katalin hercegné szívesen vállalna még egy gyereket – írja egy, a királyi családhoz közelálló forrásra hivatkozva a US Weekly.

“Szeretnek együtt játszani és kreatívkodni. Élvezettel festenek, sütnek, építenek és most, hogy már Lajos is idősebb, ő is részt vesz ezekben a tevékenységekben.”

Katalin hercegné Vilmos herceg György Sarolta Lajos

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeikkel (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

A forrás szerint György, Sarolta és Lajos eltérő személyiségek. Míg a kislány rendkívül magabiztos és szeret a figyelem középpontjában lenni, addig bátyja tartózkodóbb, viszont már most látszik, hogy kiváló vezető lesz belőle.

A sajtó egyébként már hetek óta pedzegeti, hogy Katalin hercegné újra gyermeket vár. Állítólag erre több jel is utal, például, hogy a hercegné megváltoztatta a frizuráját, ugyanúgy, ahogy korábbi terhességei idején is tette, illetve, hogy az elkövetkezendő hetekre kevés nyilvános szereplést vállalt, ami azért lehet, mivel a várandósság kezdeti, számára különösen nehéz szakaszában van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top