Sztárok

Édesanyja nagyon félti az X-Faktor győztesét

Ruszó Tibor nyerte meg az X-Faktor döntőjét. Az énekes nyereményéből a családját is segíteni akarja.

Teljesült Ruszó Tibi álma, a 16 éves balogújfalui fiatal nyerte az idei X-Faktort. Öröme azonban nem lehetett felhőtlen, mert a döntő előtt nem sokkal szerelmi csalódás érte. A műsor kezdete előtt szakított vele a barátnője, de a Blikk úgy tudja, hogy a lány egy érzelmes szerenádnak köszönhetően végül megbocsátott Tibinek. Úgy volt, ő is ott lesz a döntő estéjén, de nem így történt, mert a lány életébe belépett egy másik férfi.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ruszó Tibit a szerelmi csalódásért talán kárpótolja a győzelem, és az azzal járó 12 millió forintos fődíj, amiből az énekes a családját szeretné segíteni. Édesanyja azonban félti a fiát a hirtelen jött hírnévtől.

„Tudom, hogy Tibit a munka ide fogja szólítani, de nem jöhet egyedül Pestre, az sok lenne neki. Még fiatal, egy gyerek, aki nem lehet egyedül. Mi is jövünk majd vele, de eleinte lehet, hogy csak én. Nagyon féltem őt, hogyan tudja majd kezelni ezt az egészet” – mondta Ruzsina asszony.

Ruszó Tibi fizikailag és mentálisan is nagyon elfáradt a versenyben, ezért alig várja, hogy kicsit pihenhessen, és visszamehessen az iskolába, mert már hiányoznak az osztálytársai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top