Sztárok

Nyári Edit ragyogó formában van, a kismama újra színpadra áll a családdal

Tavasszal hozta világra első gyerekét Nyári Edit, aki most a szokásos karácsonyi koncerten ismát színpadra áll a családjával.

Sosem lehetett sokat tudni Nyári Edit magánéletéről, az idei év elején, egy koncerten lehetett észrevenni azt is, hogy szépen gömbölyödik a pocakja. Később kiderült, hogy tavaszra várja első gyerekét, aki az énekesnő férje után szintén a Dráfi Kálmán nevet kapta. 

Szeptemberben láthattuk először a FEM3Cafén, ahol az anyaság örömeiről mesélt, és elmondta, hogy számára Kálmánka az első, de nem tervezi, hogy sokáig távol marad a fellépésektől. 

Nyári Edit szeptemberben

Hamarosan pedig egy újra a családjával együtt lép fel, mégpedig édesapja, Nyári Károly karácsonyi koncertjén, és testvérével, Alízzal együtt nagyon készülnek. Az már most kiderült, hogy Edit remek formában van, húgával már kiválasztották az estélyiket is, mert fontosnak tartják, hogy megadják a módját egy ilyen fellépésnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top