Sztárok

Sas József nem találkozhat a barátaival

Nagy fájdalma, hogy 40 év után először nem ad szilveszteri kabarét.

Az elmúlt nyolc hónapban rengeteget javult az állapota az áprilisban agyi infarktuson átesett Sas Józsefnek, de továbbra is a nap 24 órájában segítik a felesége és a szakápolók.

A humorista családjánál az idei karácsony is más volt, mint az eddigiek, karácsonyfát sem állítottak, hogy az ápoláshoz szükséges eszközök elférjenek.

A Bors most azt írja, hogy Sas József és felesége magányosan, csendben fog szilveszterezni, ami rosszul érinti a humoristát, hiszen 40 év után először nem ad kabarét.

„A mozgásában folyamatos a fejlődés, segítséggel már egy-két lépést meg tud tenni. Nyolcvanegy éves lesz hamarosan, ezt számításba kell venni, de Jóska nagyon akar gyógyulni. Úgyis csodás szám a 2020, bármi megtörténhet”

– árulta el a Borsnak felesége, Ágnes asszony.

A következő hetekben csak nagyon szűk kör látogathatja, nehogy valamilyen kórokozót vigyenek be a házba. Felesége szerint Sas József állapotában egy influenzának nagyon komoly következményei lehetnek. Ágnes asszony abban bízik, hogy tavaszra még jobb állapotban lesz a férje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top