Cirkusz a kamerák előtt: ezek voltak 2019 legnagyobb tévés konfliktusai

nlc | 2019. December 31.
Verekedésközeli vita, összeszólalkozás, mikrofondobálás – nem voltak konfliktusmentesek az RTL Klub és a TV2 saját gyártású műsorai. Mutatjuk a legemlékezetesebb pillanatokat!

Loca Pantera kikerázta magát, de ez nem volt elég

Forrás: RTL Klub

Úgy tűnik, már nem múlhat el úgy X-Faktor, hogy a válogatón ne csinálna valaki botrányt, és ne dobálna mikrofont dühében. Tavaly Mirjam az egyik mentorhoz, Radics Gigihez próbálta meg hozzávágni a mikrofont. Idén a helyét átvevő Dallos Bogit érte ez a „megtiszteltetés”. Az idei szériában feltűnő Loca Pantera produkciójára az énekesnő azt mondta, hogy kellemetlen és ízléstelen volt. A versenyző annyira felhúzta magát, hogy eldobta a mikrofont, majd obszcén kifejezésekkel illette a mentorokat. Végül Gáspár Laci tett pontot a botrány végére.

Fehér Balázsék kiszavazzák Kocsis Déneséket a Nyerő Párosból

Fehér Balázsék és Kocsis Dénesék konfliktusa a Nyerő Párosban egészen furcsára sikeredett. Fehér Balázs és párja, Monda Eszter azzal vádolta meg Kocsis Dénest és szerelmét, Mészáros Petrát, hogy kikezdtek velük, és ezért a második kiszavazásnál hazaküldték őket. Az énekes azt is elmondta, Déneséktől teljesen elhatárolódnak, nem fogják velük tartani a kapcsolatot a műsor után. Az eset kapcsán népharag zúdult Fehér Balázsékra. A többi versenyző sem értette meg őket, ezért a következő kiszavazásnál Balázsék kiestek a Nyerő Párosból.

Ázsia Expressz 2: Ki kivel van?

Nem volt konfliktusoktól mentes az Ázsia Expressz második évada sem. A műsor során gyakran rendeződtek át az erőviszonyok, nehéz volt eldönteni, hogy ki kivel van. Az nlc. olvasói szerint a legnagyobb kavarógép Horváth Gréta és Janicsák Veca volt. A legtöbb vitája velük volt a többi versenyzőnek, de Gáspárék és Demcsák Zsuzsáék sem maradtak ki a szóváltásokból.

Majdnem verekedés az Exatlonban

Év elején megismerkedhettünk az Exatlon egzotikus kalandreality műsorral. A verseny fizikailag nagyon igénybe vette a versenyzőket, akik így egy-egy nap végére nagyon elfáradtak. Ráadásul a nap vesztes csapata mindig egy lepukkant faházba kényszerült, ami plusz feszültségeket okozott. Valószínűleg ezért fajult el Bán Norbi és Mischinger Péter szóváltása annyira, hogy majdnem verekedésbe torkollott.

Exit mobile version