Sztárok

Már lehet jelentkezni a Survivor új évadára, lecserélték Istenes Bencét

Már lehet jelentkezni a Survivor legújabb évadába, ahol a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze erejüket. A műsor vadiúj műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Joe.

A Survivor idei évadja számos újdonságot kínál a népszerű túlélőshow szerelmeseinek. A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán, és a legjobbak hazai hírességekkel mérik össze majd a kitartásukat, teherbíró-képességüket, taktikai tudásukat.

Nem csupán az új csapatfelállás az egyetlen változás az idei szériában! A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapest kőkemény sztárja, Joe lesz, aki nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek egyformán meg kell küzdeniük az éghajlat, a szigeten való nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. Joe azok jelentkezését várja, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól, és le akarják győzni híres vetélytársaikat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top