Sztárok

A vetkőzés nem gond Istenes Bence utódjának: ÉNB Joe, azaz Varga Miklós nem jön zavarba

Minden műsor megújulását kérdőjelek övezik, nincs ez másképpen a Survivor esetében sem. Istenes Bence utódja, ÉNB Joe érkezésének örülnek is, meg nem is.

Hogy a változást milyen nehezen viselik az emberek, arról pszichológiai tanulmányok szólnak. Egy olyan sikeres műsor esetében, mint a Survivor, minden apró változtatásról van véleménye a nézőknek, a következő évad jelentős módosításai pedig már a bejelentésük utáni percben megosztották az embereket.

A Survivor „celebek kontra civilek” felosztása gyakorlatilag egyöntetűen negatív fogadtatást kapott, többen egy másik csatornán futó műsorhoz, az Exatlonhoz hasonlították ezt a megoldást, sokaknak pedig egyáltalán nem tetszett, hogy megint ismert embereket kell nézniük, szerintük ugyanis túl sok ilyen műsor van. Sokkal megosztóbb volt azonban az Istenes Bence utódaként választott Varga Miklós.

ÉNB Joe lesz a Survivor új műsorvezetője (Fotó: Sajtóklub)

Néhány hozzászóló lelkesen nyugtázta, hogy ezentúl ÉNB Joe lesz a műsorvezető, mondván, új pezsgést visz majd a műsorba, de akadtak jó páran, akik előre leírták a sorozatszereplőt. Ez persze nagyjából forgatókönyv szerinti reakció, és a hírhez hozzászólók néhány lépésben el is jutottak addig, hogy annak idején Stohl András helyett is rossz ötletnek tűnt Istenes, pedig jól megállta a helyét. 

Azok kedvéért, akik nem néznek Éjjel-nappal Budapestet, most szeretnénk egy-két dolgot elmondani

Survivor 2020-as műsorvezetőjéről: 

  1. A sorozathoz 2013-ban csatlakozott, Varga Sándor Joe karaktere pedig egy igazán belevaló, macsó figura. 
  2. Idén lesz 46 éves, odafigyel magára, és rendszeresen edz. Az Instagramra feltöltött képe alapján a nyújtást sem hagyja ki: 
  3. Kétgyerekes apuka. Nagyobbik fia, Ricsi az első házasságából született, és annak idején ő küldte el az apját castingra, éppen ezért Miklós hálás a fiának, hiszen neki köszönheti a mostani karrierjét. A kisebbik fia 2015 év végén született, az ÉNB-sztár viszont nem szeret a magánéletéről mesélni, így nem tudunk a családjáról sokat. 
  4. Készültek róla bevállalós képek, amelyeket az nlc-nek is megmutatott. „Kicsit fura volt ez a fotózás, mert bár nem jövök zavarba a meztelenségtől, az most frusztrált, hogy csak én voltam ruha nélkül, és mindenki engem méregetett. A végeredménnyel persze elégedett vagyok, igaz, soha nem tetszett az alakom, de tulajdonképpen nem is teszek azért sok mindent, hogy szálkás legyek. Azért persze mindennap sportolok, bunyózni szoktam, de emellett zabálom a csokit” – mesélte a Nánási Pál-féle fotózás után ÉNB Joe. 
    Megnézem
    Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top