nlc.hu
Sztárok
Aranyosak Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova kétéves ikrei, Lucy és Nicholas nagyot nőttek

Aranyosak Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova kétéves ikrei, Lucy és Nicholas nagyot nőttek

Nemrégiben ünnepelték az Iglesias ikrek második születésnapját, és Anna Kurnyikova most egy friss videóban mutatta meg, milyen szépek a gyerekeik.

2017 decemberében születtek meg Enrique Iglesias ikrei, ami nagy meglepetés volt, hiszen Anna Kurnyikova terhességéről sem igen lehetett hallani. Szárnyra is kaptak a pletykák, miszerint béranya hordta ki a kicsiket, néhány feltételezés szerint pedig adoptálták Lucyt és Nicholast. Annak idején talán éppen ezért posztolta a pocakos fotóját a teniszező, aki állítása szerint akkor 37. hetes terhes volt, de a kép csak olaj volt a tűzre, mert ezek után még inkább meggyőződött róla mindenki, hogy álhasat viselt a sztár. 

View this post on Instagram

#tbt #37weeks ☀️☀️

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Ezek után gyakorlatilag alig-alig lehetett látni fotókat, inkább a zenész töltött fel képeket a közösségi oldalára, de azt is elvétve. A lentebb látható fotó egyike a ritka posztoknak, amelyeket Anna kitett a gyerekeiről. 

Annya Kurnyikova és Enrique Iglesias ikreiről ez az egyik ritka fotó, amit a szülők megosztottak (Fotó: Instagram)

Utoljára pedig augusztsban készült a gyerekekről fotó, amikor a zenész és a párja vásárolni mentek a kicsikkel. Igaz, azok a képek meglehetősen semmitmondóak voltak. 

Enrique Iglesias, Anna Kurnyikova és a gyerekeik, Lucy és Nicholas (Fotó: Luis Fernandez / The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia)

Most viszont egy aranyos videóban láthatjuk, hogy mekkorát nőtt Lucy és Nicholas: 

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top