Sztárok

Szívfacsaró sorokkal búcsúzik Gesztesi Károlytól a fia, Márk

Gesztesi Károly szombaton hunyt el, Márk fia szívfacsaró sorokkal búcsúzik tőle.

Gesztesi Károly szombaton, tragikus hirtelenséggel hunyt el, egy ország gyászolja. A barátai, a hozzá közelállók, a kollégái mind jószívű, életigenlő emberként írták le, mindenki szerette. Mindenkinek fájdalmas ez, főleg a családnak, akik még hosszú éveket szerettek volna vele eltölteni. Mint kiderült, a halála napján éppen előadása lett volna Szegeden, este pedig a fiával, Márkkal találkozott volna. Megható sorokkal búcsúzik édesapjától a színész gyermeke.

„Papika! Már most iszonyatosan hiányzol nekem! Nem tudok sok mindent most írni. Azt mondtad ma nekem hogy éjfélkor találkozunk otthon! Így búcsúztunk ma el. Én még mindig várlak, de tudom hogy már nem jössz haza, de hiszem hogy találkozni fogunk még. Nagyon-nagyon szeretlek téged. Ígérem, hogy büszke leszel rám és vigyázni fogok mindenkire! Rengetegen írtátok és írtok is köszönjük szépen! Nagyon nehéz most nekünk. Kérjük az újságírók hogy ne hívjanak most bennünket. Köszönjük” – írta a közösségi oldalán a fiú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top