Sztárok

Sas József nélkül megy tovább a kabaréja

A humorista még nem elég erős ahhoz, hogy újra színpadra lépjen.

Sokat javult az állapota, de még mindig nem léphet színpadra Sas József. A 81 éves humorista tavaly márciusban kapott kétoldali stroke-ot, amiből a mai napig lábadozik. Kollégái úgy döntöttek, nélküle is folytatják a kabarét. Az egykori társulat tagjai a Fészek Klubban lépnek majd fel, és remélik, hogy a február 15-i bemutatón már Sas József is ott tud lenni nézőként.

„A tavalyi Veszélyes évszakok című előadás sikere után Galambos Tibor, a Fészek vezetője kért fel, hogy csináljunk új kabarét, mert igényli a közönség” – magyarázta Beregi Péter a Blikknek. – Harminc éve dolgozunk együtt, természetes, hogy folytatjuk. A klasszikus kabaré műfajhoz hűek maradtunk, lesznek Hacsek és Sajó-jelenetek is” – árulta el a lapnak Trunkó Barnabás, aki sokáig bízott Sas József visszatérésében.

A konferanszié szerepét Schmuck Andor vette át, aki már tavaly kipróbálhatta magát egy darabban. Az Ördög Ürgéje című kabaréból májusig tíz előadást tervez a társulat.

Sas József reagált kollégái új kabaréjára: „Nagyon sok sikert kívánok mindenkinek” – üzente nekik. A humorista felesége szerint nem valószínű, hogy el tudnak menni a bemutatóra, mivel Sas még nincs olyan állapotban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top