nlc.hu
Sztárok

Új hírek Sas Józsefről

Sas József gyenge ugyan, de új műsoron dolgozik

Sas József tavaly agyvérzésen esett át, azóta csak ritkán hallani róla.

Sas Józsefről nem csak rajongói, de barátai se tudnak szinte semmit azóta, hogy tavaly Thaiföldön agyvérzésen esett át. A humorista ezután kórházi kezelést kapott, most pedig otthonában lábadozik: különleges ágy, állandó felügyelet és házi beteggondozó is gondoskodik arról, hogy minél hamarabb felépüljön.

Baranyi László, a Família Kft. 93 éves szereplője néhány napja – hacsak pár percet is – de beszélhetett Sas Józseffel. A Blikknek elmondta, habár Sas József gyenge, küzd rendületlenül, sőt, már egy új kabaréműsoron dolgozik.

„Beszéltem Zsuzsannával, mert aggódtam Jóska miatt” – idézi Baranyi Lászlót a Blikk, aki hozzátette, mikor felhívta őket, Sas József felesége azt mondta neki, hagyni kell a férjét, mert a saját világában van. „Kérdeztem, ez mit jelent, és az asszony megjegyezte, hogy fizikálisan nincs sok változás, Jóska leginkább csak fekszik, nézi a tévét és hol jobb, hol rosszabb kedélyállapotban van.”

Baranyi László azonban ennek ellenére válthatott pár szót a humoristával, aki elárulta, folyton egy új kabaré jár a fejében, azon dolgozik, hogy megint elszórakoztassa a közönséget. „Nevetve mondta nekem, hogy Lacikám, neked egy női szerepet szánok, remélem, elvállalod.”

Olvass még többet Sas Józsefről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top