TV-sztárok

Sas Józsefre és feleségére is rossz hatással van a koronavírus-járvány

Sas Józsefék mindennapjait is megnehezíti a koronavírus-járvány. A humorista nem örül, hogy a négy fal között kell lennie, és nem találkozhat a barátaival.

Sas József és felesége élete is megváltozott a koronavírus hatására. A korlátozások miatt bajban vannak, az orvosok, gyógytornászok egy része már nem jár a humoristához. Csak egy korábban szerződtetett ápoló látogatja a Sas Józsefet, aki tavaly tavasz óta lábadozik, miután kétoldali stroke-ot kapott. A szakemberek kiesése miatt sok feladat hárul a humorista feleségére, Zsuzsa asszonyra.

Sas József sem mozdulhat ki az otthonából (Fotó: smagpix)

Sas József sem mozdulhat ki az otthonából (Fotó: smagpix)

„Nem könnyű manapság az életünk, három ember munkáját végzem egymagam, ki sem látok a fejemből. Szinte semmire nincs idő, rohanok a teendők után, este pedig, amikor végzek a dolgommal, olyan fáradt vagyok már, hogy azonnal elalszom” – mesélte a Blikknek Sas József felesége, aki bele sem mer gondolni abba, hogy mi történne, ha mindketten lebetegednének, és ágynak esnének.

Zsuzsa asszony küzd, amíg csak kell, hogy férje felépüljön. Sas József napja nagy részét ágyban tölti, olvas vagy nézi a televíziót. Annak nem örül, hogy nem találkozhat a barátokkal, akikkel így telefonon próbálják tartani a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top