Sztárok

Obamánál is több pénzt kaphat Meghan Markle és Harry herceg

A hercegi pár markát igen komoly összeg üthetné, igaz, ehhez borítani kellene a bilit a brit királyi családdal kapcsolatban.

Ahogy mi is megírtuk, Harry herceg és Meghan hercegné úgy döntött, hátrébb lépnek a brit királyi családban betöltött szerepüktől, hogy önállóbb, szabadabb életet kezdjenek, félig Nagy-Britanniában, félig Észak-Amerikában. Bár a döntés váratlanul érte, II. Erzsébet brit királynő nemrég meghozta a döntését unokája és annak felesége ügyében. Így már semmi sem állhat a fiatal házasok útjába, hogy megpróbáljanak a saját lábukra állni és – ahogy mondták – anyagi függetlenséget megvalósítani. Utóbbival kapcsolatban sok a kérdés, például az, hogy ezt hogyan tervezik kivitelezni, a Burger King azonban már lecsapott a kínálkozó lehetőségre, és állást ajánlott a sussexi hercegi párnak. 

Harry herceg és Meghan Markle szabadabb vizekre eveznek (Fotó: Getty Images)

Erre azért talán nem lesz szükségük, különösen, hogy már kezdenek alakulni azok a lehetőségek, amelyek révén Harry és Meghan pénzre válthatják az ismertségüket. A The Sun brit bulvárlap például azt írta, szakértők számításai szerint a házaspár még Barack és Michelle Obamánál is többet kereshetne, ha hajlandóak lennének kiteregetni a brit királyi udvar szennyesét. Az USA 44. elnöke és felesége ugyanis összesen 64 millió dollárt (közel 19,5 milliárd forintot) zsebelhetett be önéletrajzi köteteikért. Harry és Meghan markát azonban még ennél is több pénz üthetné. 

A The Sun a Harper’s Bazaar egyik cikkét idézve azt állítja, „nagyon valószínű”, hogy az amerikai színésznő valóban könyvet ír majd a tapasztalatairól. Meghan Markle korábban a The Tig című, ma már nem létező blog szerzője volt, tavaly pedig a brit Vogue vendégszerzőjeként publikált. 

„Azok után, ami történt, nagyon is elképzelhető, hogy Meghan szeretné bemutatni a világnak a saját, cenzúramentes nézőpontját” – mondta Amy De Klerk brit újságíró. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top