Sztárok

Stahl Judit tizennyolc év után sem bocsátott meg volt kollégájának

Az egykori híradósban még mindig ott van a tüske Pálffy István beszólásai miatt.

Stahl Judit a Tényeknél eltöltött éveivel alapozta meg tévés karrierjét, erről az időszakról azonban nem ápol túl szép emlékeket, és ennek főleg egykori műsorvezetőtársa, Pálffy István az oka. A dublini nagyköveti posztról egy hete leváltott egykori híradós egyáltalán nem kezelte őt partnerként, sőt „díszzsebkendőnek” hívta a később tévés szakácsként sikereket elérő Stahlt.

„Sokáig írtam úgy neki SMS-t, hogy: Hello, itt a zsebkendő, de nem fújhatod belém az orrod” – emlékezett vissza Stahl Judit az ATV Spiriten adásba kerülő Húzós felvételén. Úgy tűnik, Stahlban a mai napig ott van a tüske Pálffy beszólásai miatt. Rónai Egonnak azt is felemlegette, hogy a volt nagykövet többször csak úgy elé dobta az adásmenetet.

Fotó: Stahl Judit hivatalos Facebook oldala

„Szabályosan utálták egymást! Amint beléptek a sminkszobába, szinte megfagyott a levegő körülöttük, ha szóltak is egymáshoz adáson kívül, abban nem volt köszönet” – mesélte a Blikknek a TV2 egykori munkatársa, aki szerint Pálffy azért viselkedett úgy, ahogy, mert nehezményezte, hogy Stahl a keresettebb arc kettejük közül. A lap próbálta kideríteni, hogy a volt diplomatának milyen emlékei vannak a közös munkáról, és mit szól volt kolléganője véleményéhez, de csak a következő rövid választ kapták: „Túlságosan tisztelem Stahl Juditot ahhoz, hogy ezt bővebben kommentáljam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top