nlc.hu
Sztárok
Durvul a vita Sebestyén Balázs és Jáksó László között

Durvul a vita Sebestyén Balázs és Jáksó László között

Nem csitulnak a kedélyek.

Sebestyén Balázs és Jáksó László vitája egyre hevesebb,

„Amikor a Class FM-en együtt dolgoztunk, akkor szerintem még csak kicsit utálták egymást… Egyedül Rákóczi ér ott valamit. Szerintem kamuznak arról, hogy reggelenként lazán, vidáman beszélgetnek és megbűvölten hallgatják Balázs elméleteit” – mondta el Jáksó László véleményét Sebestyén Balázsék reggeli műsoráról.

Fotó: smagpix

Ezt természetesen Sebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül, közösségi oldalán válaszolt.

„Mi nem először éljük át ezt. Jó, ha tudjátok, a baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok! Hogy vagytok, hogy ennyien szerettek minket és az, hogy minden reggel ennyien hallgattok Bennünket! Ez sokakat zavar, sokan szeretnék, ha ez máshogy lenne! Viszont ezt nem mi és nem is más fogja eldönteni! A hallgató szabadon választ és oda teker, ahova szeretne! Nektek is azt üzenjük, hogy ne higgyetek el mindent, tanuljatok meg olvasni a sorok között!” – írta Sebestyén Balázs.

Jáksó László pedig erre is válaszolt a Blikknek.

„… Mit állítottam én? Hogy hamis kép az, hogy ő bátor, vagány műsorvezető lenne. Erre válaszul kaptunk egy kis nyafogást, amelyben a nevemet sem meri leírni, nehogy kikapjon a főnökeitől. Nem akartam én ennél többet közölni, csak ezt. Köszönöm, hogy az állításaimat volt kedves alátámasztani. Ideje lenne, hogy a közönség végre olyannak lássa őt, amilyen valójában” – mondta Jáksó László.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top