Sztárok

Nagy Adri: „Az ilyen jellegű kijelentések miatt zokogtam, hogy 3 hónappal a szülés után pocakom van”

Schobert Norbi kijelentése mélyre ment a hírességeknél is.

Schobert Norbi kijelentése, miszerint egy férfi nem kívánja a terhesség miatt elhízott feleségét, sokkolta az embereket. Sokan nem követik többé, és rengetegen leírták, hogy nem fogják többé vásárolni a termékeit. A fitneszguru nonszensz mondataira először Tóth Gabi reagált egy élő videóval, amelyben megmutatta a hasát, de rajta kívül is sok híres nő fejtette ki a véleményét. 

Nagy Adri elárulta, pont az ilyen kijelentések miatt szégyellte magát a szülés után.

Tóth Vera szerint az ilyesfajta kijelentés akkora felelősség, mint amikor az orvos direkt hibás diagnózist ad.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy intelligens, felnőtt férfi, akinek már tizenévesen sikerült leválnia anyjának csecséről, elhagyni gyermekded komplexusait, akinek napjai hús-vér emberek között telnek, akiben a valóság és a valódiság nem kelt félelmet és nem pánikol, ha szembesül a jelennel, annak nem az jelenti státusszimbólumot, hogy mindig a legtökéletesebbel mutatkozzon. Kedves uram, ha neked elég egy mindig kerek popsi, egy gumicici, ami sosem “romlik el”, még egy gyermek születésénél sem, akkor uccu! Nem mondom én azt, hogy nem okoz ez a választás boldogságot, csak az van, hogy nem mindenkinek jelenti ez az örömöt, még akkor sem, ha ez számodra felfoghatatlan. Tény, hogy a férfi működése néha nem is annyira bonyolult, mint ahogy azt gondolom, de egy érzelmileg érett ember nem áll neki hibáztatni egy nőt a leggyengébb pontján, nem kelt benne bűntudatot akkor, amikor annak még nincs ideje, helye. Az ilyesfajta kijelentés az akkora felelősség, mint amikor az orvos direkt hibás diagnózist ad és te utána abban a hitben élsz, hogy beteg vagy. Igen, tényleg nagyon jó érzés sportolni. A mozgás megnyitotta az összes önbizalmam, visszaadta az elveszett, nőiség érzésemet, a szexiséget, a magabiztosságot, a tiszta szeretet áramlását sem akadályozzák már frusztrációból és komplexusból fakadó, egoisztikus gondolatok, felszínes massza, felfújt disneybuborékok és a nőhibáztató kijelentések sem. Az én bölcs edzőm, a Regi másképp tanítja a sportot, életmódváltást nekem. A szeretet nyelvén. Mennyivel jobb érzés nem borzalmas kényszernek érezni az edzést, hanem olyan természetesnek, mint a mindennapi elalvást, vagy ébredést. Mennyivel jobb játékosan és nem anyázós parancsolgatások közepette mozogni. Jó érzés a kérdést úgy feltenni, hogy tudom, nem én leszek a hibás, amiért egyáltalán megfogalmazódott bennem. Jó érzés a saját tempómban haladni. Ne a hapsid frusztrációi miatt kezdd el visszaállítani a régi formát, hanem magad miatt. Őt elküldjük pszichológushoz, meg talán az edzés sem árt meg neki, neked pedig azt kívánom, találj magadnak egy olyan Regit, akit nekem is küldött a sors... @regina.hogyatrainer

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Nyári Dia biztos benne, hogy Norbi kijelentése „csak egy nagyon sz*rul sikerült reklámfogás” volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

/Nehéz nem indulatoktól vezérelve írni, de igyekszem szofisztikáltan fogalmazni./ Szóval szerintem az van, hogy baromi nagy felelőssége van minden egyes közszereplőnek, ezért fontos, hogy milyen gondolatokat osztanak meg. Szinte biztos vagyok benne, hogy a tegnapi egy nagyon szarul sikerült reklámfogás volt...mindegy hogyan, csak beszéljenek róla (nem mindegy amúgy) mert ugye a kutya sem piszkít oda, ahonnan enni kap (de ne is keverjük bele szegény kutyikat, mert őket nagyon intelligens,csupaszív lényeknek tartom💝) de Te most csúnyán oda kaksiztál. Azokról beszéltél nagyon gáz hangnemben, megfogalmazva szerinted egy általános férfi gondolkodás módot, akik tele tömték a zsebedet, bíztak benned, és hittek a módszeredben. Mégha én is úgy gondolom, hogy a tüzet fenn kell tartani, figyelni kell magukra és a párunkra, ezt nem lehet így megfogalmazni! NEM!!! Nem lehet ez az elsődleges a kapcsolatban, nem lehet kinézetben, kilóban mérni az ember milyenségét, a szerelmet, szeretetet, vágyat (szerintem ez már gimiben is para, nemhogy felnőttként, mikor van egy, vagy több közös gyerek). Szerintem egy érett, őszinte kapcsolatban, az lehet az utolsó utáni ok a válásra, hogy van rajtad huszon-x kiló. Rám még soha olyan szeretettel és tisztelettel nem nézett Dani, mint amikor ezek a képek készültek, és mikor kétszer ekkora voltam. Lehet döngő léptekkel mentem a hálóba, mégis szeretve voltam, a szó minden értelmében. Ennek az oka a következő. Egy csupaszív, intelligens, FÉRFIT választottam társamul, nem pedig egy kretént! Egy pasit, aki tisztel, azért amit a családunkért tettem, akit én is tisztelek, és próbálok nap mint nap elcsábítani (csak ez mondjuk néggyel nehezebb, munka, gyerek, és háztartás vezetése melett) próbálkozunk...mindketten. Nem a kockás hasáért szeretem elsősorban, és ő sem kívánja jobban a mostani Diát, mint a másfél évvel ezelőttit. Tudom, mert elmondaná, elmondhatja. Magamnak fogytam. Hölgyek, ha bárki elhagy titeket, azért mert van rajtatok felesleg, akkor engedjétek is el... #neéljetekkreténekkel #szarlehetafeleségéneklenni #gondolkodjembermielottbeszélsz #tobbethozzadnemviszemapenzem #szerintemezszarfejdologvolt #szerintem TISZTELET

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Horváth Gréta is kiakadt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tegnap este a barátnőim küldtek nekem egy posztot, a most kavargó internetes botrány kapcsán! Szeretnék én is reagálni erre az egészre ami a most porondon van. Mivel hatalmas nagy fogyásban, edzésben vagyok és még gyerekem is van, úgy gondolom nem mehetek el ez mellett! Sokszor kezdtem el az ilyen jellegű életmódváltásom de minden egyes esetben kudarcot vallottam! Miért? Nem magam miatt, nem a kitartásom hagyott cserben hanem a körülmények! Mire is gondolok? Amikor egy nő, édesanya lesz megváltozik minden. MINDEN! A fontossági sorrend a világról alkotott képed is csiszolódik! Ha te egy több gyerekes édesanyja vagy aki dolgozik, háztartást vezet, szaladgál a gyerekkel oviba, suliba, délutáni foglalkozásra, nagyszülőkhöz, baráti társaságban is próbál részt venni és a férjére az otthoni teendőkre fókuszál az KURVARA nem tud elmenni heti 2*3* edzeni. De vannak olyan időszakok pl: gyerek betegen jön haza oviból, bölcsiből ami hetekre kiüt és beszorít a lakásba, még heti 1* sem tud elmenni edzeni. Az élet ezen időszakában örülsz neki, legalábbis én, hogy egy nap rendben lezajlott és ágyban vagy miután a szart elvakartad magad körül pl:mosás, mosogatás, udvar, kutyák, ruhák elpakolása stb. Most pedig beszéljünk arról ha valaki alkalmazotti viszonyban dolgozik gyerek, gyerekek mellett. Van egy munkáltatód akinél van egy időbeosztásod. Nem hiszem azt ha reggel az oviba rohanás, munkába futás, 6-8 munka után délután ugyan ez a kör. Gyereket, gyerekeket felvenni az ovi, suliból, sietni haza, hogy legyen vacsora, közben boltba vásárolsz kaját, haza cipeled (sokunknak vagy kocsija vagy jogosítványa nincs), haza esel a küszöbön és indul az esti otthoni műszak! Kb. ha szerencséd van este 10-11-kor ágyban is vagy! Na már most, kérdem én mint egy egyszerű nem celebnek titulált Nő, mikor edzen az ember? Mikor legyen kurva szép? Igen adni kell magunkra ez tény! Alap a jó közérzethez az ápoltság DE KÖNYÖRGÖM ebbe, hogy fér bele heti több nap edzés, hogy olyan szép és bomba legyen az ember mint 20 évesen amikor anyuékkal éltünk még? Folytatódik commentben!

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

Náray Erika vicces, de ütős módját választotta a kritikának.

Tatár Csilla röviden és tömören fogalmazta meg a véleményét: „Az én testem, az én szabályaim”.

Horváth Éva kicsit beszólt, kicsit mégsem.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top