Sztárok

Schobert Larának is megvan a véleménye apja ámokfutásáról

Schobert Larát is betámadták az apja videója miatt.

Óriási felháborodást keltett Schobert Norbi tegnapelőtti videója, amelyben arról beszél, hogy a férfiak miért nem kívánják szülés után a feleségüket. A fitneszguru szerint sok nő elkényelmesedik, ezáltal pedig elhízik, amiért a férjük már nem fogja megkívánni őket szexuálisan. Ezzel persze elég sokan nem értenek egyet: Tóth Gabi, Krausz Gábor, Csuti, Kajdi Csaba, Dopeman, és még sokan mások a nők védelmére keltek, és Norbit ekézik. 

Tegnap este még egy élő videót közzétett, amelyben a felesége, Réka is megszólal. Szerinte a férje stílusa nem volt túl kedves, viszont amit mond, az teljes mértékben igaz. Ma reggel pedig már a lányuk, Lara is kapott egy kérdést ezzel kapcsolatban az egyik követőjétől. 

Lara szerint tehát az apja megmagyarázta, hogy mire gondolt, és ezzel lezárta a dolgot. „Egyáltalán nem hordta el a terhes nőket, nézd meg a legutóbbi live-ját, és ott elmagyarázza a dolgokat, nekem ehhez nincs közöm, ne nekem írogassatok, köszipuszibye” – zárta le a témát a legidősebb Schobert-gyerek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top