Sztárok

Wolf Kati rosszul lett a nagyobbik lánya felvételijén

Néhány hete már betegeskedik Wolf Kati, akinek a január sem a pihenésről szól, mivel szerencsére ilyenkor is vannak felkérései, és közben a nagylánya miatt is izgul, akinek nemrég volt a felvételije.

Nem sok ideje jut a pihenésre Wolf Katinak, aki januárban is számos felkérést kap, és ezt egyáltalán nem bánja,az énekesnő kifejezetten örül, hogy a holtszezonban is tele a naptárja fellépésekkel.

„Igaz, hogy most van uborkaszezon, de szerencsére én ilyenkor is dolgozom. De nemcsak emiatt nem utaztam el vagy kapcsoltam pihenő üzemmódba” – árulta el Wolf Kati, aki hetek óta betegeskedik, de két gyerek anyukájaként nemigen ért rá feltöltődni. Különösen, hogy nagyobbik lánya, a tizennégy éves Janka nemrég felvételizett.

Wolf Kati (Fotó: Instagram)

„A nagyobbik gyerekem most nyolcadikos, túl van a gimnáziumi felvételin, bár az eredményét még nem tudjuk, úgy érzi, jól sikerült. Kicsit mindenki belehalt a felvételibe a környékünkön, velünk együtt” – emlékezett vissza a 95.8 Sláger FM-en az elmúlt időszakra az énekesnő, aki jobban aggódott gyerekéért, mint amennyire Janka izgult.

„Egészen addig, amíg meg nem fogta a tollat, és el nem kezdett írni – ugyanis beláttam az üvegfalon a terembe – nem volt semmi bajom. Viszont amint nekiesett a feladat megoldásának olyan hányingerem lett, hogy azt éreztem, azonnal el kell mennem. Nem bírtam nézni, inkább eljöttem, és csak a végére mentem vissza” – mondta Wolf Kati, aki hangsúlyozza, semmilyen elvárása nincs és nem volt gyerekeivel szemben ezen a téren.

„Mindennap elmondtam neki, hogy ha 0 pontos felvételit ír, akkor sem történik semmi baj, megy tovább az élet. Én inkább a gyerekem miatt izgultam, mert tudom, hogy mennyit készült, hogy az elmúlt fél éve kőkeményen erről szólt. Bármikor előfordulhat, hogy rosszul alszik, rossz napja van, a madarak sokkal izgalmasabbak kint, és emiatt rosszabb felvételit ír, de ha ez történne, az sem jelenti a világvégét” – tette hozzá Abaházi Csabának a Hazai Sláger legutóbbi adásában az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top