nlc.hu
Sztárok

Wolf Kati karrierje

Wolf Kati ezért lépett vissza a Megasztártól

Wolf Kati 36 éves volt, amikor páratlan tehetségét az X-Faktornak köszönhetően megismerte az egész ország.

Elképesztően kalandos út vezetett az énekesi pályáig Wolf Katinak, aki már tinédzserként is énekesnőnek készült.

„Tudatos készülés volt amögött, hogy egyszer majd énekesnőként léphessek színpadra. Már a középiskolában is felléptem egy zenekarral, ahogy később is, több formációban énekeltem. Valahogy mégsem lett egyikkel sem átütő sikerünk. Az idő telt, én pedig civil szakmát is választottam. Reggel 7-re jártam dolgozni, hogy korábban elmehessek énektanárhoz. Hétvégente pedig fellépni jártam. Mégis azt éreztem, hogy még mindig nem vagyok kész” – mondta a nemrég elvált Wolf Kati, aki először a Megasztárban tette próbára tehetségét.

wolf kati

Wolf Kati (Fotó: Smagpix)

„27-28 éves voltam, be is jutottam volna az élő show-ba, már a szerződés aláírásánál jártunk. Épp átbeszéltük, hogy mennyire meg fog változni az életünk, hogy jön a felhajtás, a reflektorfény. Én ekkor már nagyon szerettem volna gyereket, és azt éreztem, ha most ebbe belevágok, később már nem jöhet össze. Így felálltam és nem éltem a lehetőséggel” – árulta el az énekesnő, aki utólag egy cseppet sem bánja, hogy így alakult, hiszen kicsit később két gyermeke is született.

„Persze utólag már könnyű azt mondanom, hogy jól döntöttem, de szerencsére tényleg így van. Két csodálatos gyermekem lett, és mikor 36 évesen lehetőséget kaptam az X-Faktorban, nagyon örültem neki. Ez egy áttörés volt, hiszen általában nem ezzel a korral vág neki az ember a popszakmának. Akkor nagyon sok visszajelzést kaptam, hogy a példámnak köszönhetően mások is megpróbálkoztak az álmaik után menni. Ennek akkor és most is nagyon örülök, ha visszagondolok” – mondta a Friss Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Wolf Kati. 

A beszélgetést itt tudod visszahallgatni:

Tehetségkutatóban ismertük meg őket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top