Sztárok

Pápai Joci nekiment ByeAlexnek: „Fogalmad sincs róla, hogy mekkora károkat okozol”

Pápai Joci szerint árt a fiatalságnak, ha ilyen zenéket hallgatnak.

ByeAlex és Manuel nemrég kidobták az új közös dalukat, ami természetesen 2 nap alatt a toplista elejére került. Mindkét énekesnek óriási rajongótábora van, zömében fiatalok, akik csüngnek minden szavukon. Pápai Joci ezért kötött bele az X-Faktor-mentorba, hiszen szerinte jobban oda kéne figyelnie a dalszövegre.

Mutatjuk a dalt: 

A zene a következő mondattal kezdődik:

„Be vagyok tépve…”

Ennek hangoztatásával pedig abszolút nem ért egyet Pápai Joci, akinek a gyerekei is hallgatják Alex dalait. Úgy döntött, a gondolatait a közösségi oldalán is megosztja. 

„Nem szokásom beleszólni mások dolgába és pálcát törni más emberek felett. Talán még ezt soha nem tettem meg, de nem tudok szó nélkül elmenni az új dalod üzenete mellett. Persze úgy, hogy tudván azt, hogy mennyire hatással vagy a mai generációra, a fiatalságra. Mind zeneileg, mind példaképként követnek téged, isszák a szavaidat, ami szerintem egyáltalán nem lehet meglepő talán számodra sem, hiszen ott ülsz egy gigaprodukció zsűrijében x. alkalommal, illetve százezrek követnek a közösségi oldalakon… És ezeknek tudatában sincs fogalmad arról, hogy mekkora károkat okozol, pedig nagyon is felelősséggel tartozol” – írta Pápai Joci.

A hír Balázsék figyelmét is felkeltette, akik felhívták az énekest, hogy megkérdezzék, tulajdonképpen melyik sorral van problémája. Joci ismét elmondta, hogy nyilván nem a dalszövegtől lesznek drogosok a tinik, de mivel ebben a korban nagyon befolyásolhatóak a gyerekek, és ByeAlexre példaképként tekintenek, neki inkább az ellentettjét kellene hirdetnie.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top