Sztárok

Öngyilkos lett a brit Love Island műsorvezetője

Caroline Flack a brit televíziózás egyik meghatározó és kedvelt alakja volt.
caroline flack öngyilkosság

„Arra kérjük a sajtót, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nehéz időszakban, és kérjük, hogy ne vegyék fel velünk a kapcsolatot és fényképezzenek minket” – kérte Caroline Flack családja abban a közleményben, amiben megerősítették, hogy a 40 éves műsorvezető öngyilkosságot követett el.

A BBC cikkéből kiderül, hogy Caroline, aki olyan műsorokban tűnt fel, mint a brit X-factor, vagy a Love Island (aminek jelenleg is házigazdája volt), a brit televíziózás egyik meghatározó és kedvelt alakja volt. Kollégáit is barátait megdöbbentette a szomorú hír: „Caroline szeretett tagja volt a Love Island csapatának, őszinte részvétünk a családnak és a barátoknak” – mondta az ITV csatorna szóvivője, aki elmondta, a tragédiára tekintettel a Love Island szombati adását nem sugározza a csatorna.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top