Sztárok

Vajna Tímea: „Zoli kijön utánam, és majd meglátjuk a folytatást”

Egy évvel Andy Vajna halála után Vajna Tímea új életet akar kezdeni az Egyesült Államokban. Egyelőre egyedül utazik, de hamarosan Zoli is csatlakozik majd hozzá.

A Story magazinból kiderült néhány részlet arról, mennyire gondolja komolyan Vajna Tímea az új kapcsolatát. Zolival már lefotózták őket nemrégiben Andy Vajna sírjánál, és mint kiderült, a férfi segített az özvegynek a költözésben is. A milliomos jól ismerte Andyt, a producer utolsó nyolc évében baráti kapcsolatot ápoltak egymással, jelenleg pedig gondolkozik azon, hogy egy korábbi üzleti ajánlatát megújítja és talán befektet a NOBU étterembe, most pedig az özveggyel tárgyal. A viszonyuk azonban nem csak üzleti vagy baráti. 

„Szerintem soha nem leszek túl Andy halálán. Van, amikor jobban vagyok, de sokszor nagyon nehéz. Az esték és az éjszakák a legrosszabbak” – mesélte a Storynak Tímea, aki elárulta, hogy Zolival hogyan kezdődött a kapcsolatuk. 

„Úgy vettem észre, már egy picit nyitottabb vagyok egy párkapcsolatra, ami nagyon jót tesz. Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, és majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer. Hiszek az ilyesmiben…”

Los Angelesben vannak már barátai is Tímeának, de mint kiderült, igazán csak egy ember véleményére ad. A részletek a Storyból derülnek ki. 

A Story magazinnak mesélt a magánéletéről Vajna Tímea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top