Sztárok

Amire mindenki várt: 16 év után újra összeáll a Jóbarátok stábja

A hattagú főszereplői csapat a korábbi találgatásokat megerősítve közösségi oldalain jelentette be, miszerint hozzák a régi „formájukat”.

Hatból öten – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és David Schwimmer is – ugyanazzal a képaláírással tettek közzé az Instagramon egy promóciós fotót, bejelentve: „Megtörténik”.

 

Egyedül a sorozatban Joey-t alakító Matt LeBlanc „viccelte el” a dolgot, ő hírhedt karakterét hozva a M.A.S.H. című sorozatból osztott meg egy fotót:

A kiszivárgott hírt aztán a HBO Max tartalmi vezetője, Kevin Reilly jelentette be hivatalosan. Közleménye szerint a Jóbarátok „egy olyan kort idéz, amikor a barátok – és a közönség is – valós időben összegyűltek, és úgy gondoljuk, ez a mostani újraegyesülés ezt a szellemiséget ragadja majd meg, összefogva eredeti és új rajongókat”.

A különkiadásban ugyanis nemcsak játszik majd valamennyi közismert szereplő, hanem a show nem a hagyományos sorozat szimpla felélesztése lesz, sokkal inkább egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű újraegyesülés – írja az Index.

(Nyitó kép: profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top