Sztárok

Solti Ádám kamerák előtt vallott arról, ami miatt végül a lombik mellett döntöttek

Solti Ádám nyíltan beszél a lombikprogramról Pataki Zitának.

Pataki Zita kilenc sikertelen lombik után döntött úgy, hogy mást megoldást választ. Az utolsó programot végigkísérhette az ország, hiszen vlogot is készített róla. Nemrégiben kiderült, hogy Solti Ádám és a felesége, Berni is belevágtak, ám az első alkalommal ők se jártak sikerrel. Pataki Zita egy új kezdeményezés által üzen az anyukáknak, hogy küldjék el fiatal, 18-30 éves fiú gyermekeiket vizsgálatra. Hiszen a Magyarországon élő 300.000 meddő pár negyven százalékánál a férfin múlik a gyermekáldás.

Az új videós sorozat első részében Solti Ádám volt a vendég, aki kamerák előtt beszélt az utóbbi hónapok kihívásairól. 

„Legelőször volt két éve egy méhen kívüli terhességünk. Nagyon terveztük, vártuk a babát, spontán sikerült terhesség volt. Sajnos nagyon későn derült ki, nem lehetett vele semmit csinálni, csak kivágni az egészet. Ezáltal kerültünk egy olyan helyzetbe, ami valamilyen szinten követeli a lombikprogramot. Pár százalékkal kevesebb lett az esélyünk, de ez mindig attól függ, honnan nézzük. Úgy döntöttünk, nem bízzuk a véletlenre, hiszen most már csak egy petevezeték van. Voltunk egy vizsgálaton, a mintámból kiderült, hogy nálam kevés a száma (a spermiumok száma – a szerk.), és kevés a mozgékonyság, nagyjából minden rossz volt. (…) Volt egy balesetem kiskoromban, ráestem egy mászókára a szebbik felemmel. Akkor azt mondta az orvos, hogy ezzel később probléma lehet, ez az idő pedig eljött” – részletezte a videóban Solti Ádám

Solti Ádám és Berni első lombikprogramja sikertelen volt (fotó: Instagram)

Solti Ádám és Berni első lombikprogramja sikertelen volt (fotó: Instagram)

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top