Sztárok

Brutál dekoltázst villantott Horváth Gréta, pedig csak sminkelési tanácsot akart adni

Horváth Gréta kitette, amije van.

Horváth Grétát az Ázsia Expresszben ismerte meg az egész ország, és már ott is megszokhattuk tőle, hogy a valóságot mutatja. Azóta sem változott, gyakran láthatunk olyan fotókat tőle, amelyek nem éppen előnyösek, de azt vallja, hogy a hírességek életében sem csak jó dolgok történnek. A követői ezért hálásak neki, ráadásul mióta megnyitotta saját sminkstúdióját, nagyon sok tanácsot kérnek tőle. Most is arra készült, hogy mondjon párat, de a mélyen dekoltált felsője miatt máson van a fókusz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💍HAJ-SMINK💋 Nem szerettem volna nagyon erős, látványos sminket. Inkább friss üde egységes bőrképet és rendezett bájos arcot képzeltem el erre a napra. Fényekkel és a csokromban lévő színekkel játszottam! Természetesen a szempilla az kardinális kérdés volt ezért arra a napra rakattam pillákat. Magamnak nem tudom felrakni, bármennyire is szerettem volna. Amit használtam a sminkemhez azok a szokásos @primorcosmetics által forgalmazott Catrice termékek voltak. A webshopban is megtaláljátok ezeket: www.lovebrands.hu A paletta: Catrice Next-Gen Nudes PRO (kettő paletta van, mind a kettőt használtam) Ami viszont nekem is újdonság volt az a király korrektor: Catrice Instant Awake Concealer! Hát ez iszonyat jó cucc 😍🥂 A hajamat hajvasalóval készítettem a szőnyegen ülve. Semmi extrát nem akartam, csak olyat amit amúgy is viselni szoktam. A fátyol amúgy is megadja majd a menyasszonyi érzést. Ez amúgy utolsó pillanatban lett csinálva mert nem akartam de anyu amikor meghallotta hogy nem lesz, nem értette😂 Igaza lett, mint mindig mert ahogy felvettem a fejemre teljesen más lett a kép. Csodálatos volt az a kis könnyű anyag a hullámos hajam felett. Igazából semmit sem csináltam másképp mint sminkelésnél szoktam, talán annyit, hogy most sokkal sokkal kevesebbet tettem fel. Igazából ez Nektek köszönhető, mert folyton írjátok, hogy sokkal jobb az arcom a kevésbé erős sminkekben. ♥️ SZTORIBAN A LINK A PALETTÁKHOZ🤫#hirdetes #ajánlás #wedding #primorcosmetics #facelandMakeup #faceland #FACELAND #sajatvállalkozás

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

A követők nemcsak a sminkjét, de az új hajszínét is dicsérik. Horváth Gréta és Meggyes Dávid egyébként nemrég titokban keltek egybe, ezért a kommentelők esküvőszervezési tanácsokra is kíváncsiak. 

Horváth Gréta és Meggyes Dávid nemrég hivatalosan is összekötötték az életüket

Horváth Gréta és Meggyes Dávid nemrég hivatalosan is összekötötték az életüket

Emlékszel még Gréta és Dávid ázsiai kalandjaira? Nosztalgiázz egy kicsit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top