Sztárok

Hamis útlevéllel bukott le a brazil aranylabdás focista

Állítólag ajándékba kapta a hamis dokumentumot, ezért a rendőrök bevitték.

A 39 éves brazil világbajnok focista, Ronaldinho és testvére Roberto Paraguayban keveredett rendőrségi ügybe, miután mindkettőjüket előállították, azt követően, hogy állítólag hamis dokumentumokkal próbáltak belépni a dél-amerikai országba – írja az MTI.

A focistát és testvérét egy hotelben állították elő. Helyi lapértesülés szerint a rendőrök a testvérpár nevére szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk.

Federico Delfino ügyész a csütörtöki meghallgatás utáni sajtótájékoztatón közölte: a testvérpár brazil útlevelekkel hagyta el Sao Paulót, a paraguayiakat pedig saját elmondásuk alapján „ajándékba kapták, amikor leszálltak a repülőről”.

Amikor nem a rendőrségi ügyeit intézi, Ronaldinho a magyar fejlesztésű Teqball nemzetközi nagykövete (Fotó: Getty Images)

Amikor nem a rendőrségi ügyeit intézi, Ronaldinho a magyar fejlesztésű Teqball nemzetközi nagykövete (Fotó: Getty Images)

„Az előzetes vizsgálat megállapította, az útleveleken szereplő számok más személyekhez tartoznak – jelentette ki Delfino, hozzátéve, hogy a hatóságok a dokumentumok mellett a testvérpár telefonjait is lefoglalták.

A brazil hatóságok 2018 végén vonták be Ronaldinho útlevelét, mivel nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

A korábbi sztárlabdarúgó egy kaszinótulajdonos meghívására érkezett Paraguayba, ahol egy gyermekeknek szóló jótékonysági programon venne részt.

További cikkeink focival kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top