Sztárok

Koronavírus: Demcsák Zsuzsáéknál így néz ki a digitális távoktatás

Demcsák Zsuzsáéknál olajozott a gépezet.

Ahogy az várható volt, az egyetemek után az iskolákat és az óvodákat is bezáratta a kormány. Pár iskola már felkészült a digitális oktatásra, de azért akadnak olyanok, akiket ez derült égből villámcsapásként ért. Demcsák Zsuzsa egy képen mutatta meg, hogy a fiáéknál hogy működik az új rendszer – állítása szerint elég jól. A fotót itt nézheted meg. 

„Elkezdődött a suli! Legalábbis a fiam számára, akinek az iskolája már 6 (!) éve készül a digitális oktatásra való átállásra. Így is emberfeletti munkát végeztek a napokban a tanárok, hogy a rendszer be tudjon indulni, de beindult! Le a kalappal! Mint ahogy azon tanárok előtt is, például a lányom iskolájában, ahol két napja szembesültek a feladattal és most dolgozzák ki azokat az alapokat, amellyel a gyerekek alapvető joga, vagyis a tanuláshoz való jog nem sérül ebben a válságos helyzetben. Őszintén még egyszer megemelem a kalapom a pedagógusok előtt is, akik azonnal alkalmazkodtak a koronavírus okozta átálláshoz és mindent megtesznek a gyerekek oktatása és egészségük megőrzése érdekében!” – írja a közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsia a gyerekeivel

Demcsák Zsuzsa a gyerekeivel

Aktuális híreink a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top