Sztárok

Szebeni István durván beszólt azoknak, akik nem veszik komolyan a koronavírus miatt hozott szabályokat

Szebeni István nem kíméli a szabályszegőket.

Ahogy a legtöbb hírességnek, úgy Szebeni Istvánnak is elég kemény véleménye van a koronavírus-járványról. Sokan arra kérik a követőiket, hogy ebben a helyzetben hallgassanak a kormányra és tartsák be a szükséges intézkedéseket. A híradós a napokban több bejegyzést is közzétett, amelyben többek között azt írja, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem veszik komolyan ezt az egészet, és nagyon felelőtlenül viselkednek.

Tegnap erről posztolt: 

Már ebben a bejegyzésben is szélsőséges módon kérte a szabályszegőket, hogy változtassanak a viselkedésükön, ám a mai poszt simán túltesz ezen. 

„Mit akartok? Kijárási tilalmat? Szükségállapotot hirdessenek? Hogy katonák, rendőrök ellenőrizzenek? Hogy lezárják hónapokra a határokat? Lehet engem k*rvaanyázni, balf*szúzni, hülyének nézni, nem rólam van szó!!! Nekem már nincsenek szüleim, se nagyszüleim, lesz*rhatnám az egészet, de nem teszem! Asztmások, allergiások, krupposok! Senki nem Titeket bánt, hogy köhögtök, hát pont Rátok a legveszélyesebb!! Segítsük az időseket, vásároljunk be nekik is. Nem érdekel, ki mennyire haragszik. És nincs kifogás, hogy nincs maszk. Akkor tekerjünk körbe a szánk elé egy sálat, bármit! Fogjuk fel, hogy megváltozott a helyzet, és rajtunk múlik, meddig tart. Nincs jobb meg bal vírus, értitek??!! Most nincs! Ez nem pánikkeltés, nagyokosok, hahó, ébresztő!!!! Ideje szembenéznünk a valósággal, és tenni azokért, akiket szeretünk! Ha ennek vége, szidjanak azok, akik most ezt teszik, vállalom, de ha egyetlen lelket is megmentek a posztjaimmal, akkor már tettem valamit, és Ti is!!! Fogjunk már össze, egyszer, a rohadt életbe!!!” – írta a közösségi oldalán Szebeni István, akinek a bejegyzését már majdnem 10 ezren lájkolták, és a kommentelők nagy része egyetért vele.

Szebeni István durván kiosztotta a szabályszegőket (Fotó: Facebook)

Szebeni István durván kiosztotta a szabályszegőket (Fotó: Facebook)

Aktuális cikkeink a témában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top