Sztárok

Koronavírusos lett a Trónok harca sztárja, Kristofer Hivju és Idris Elba is – ilyen állapotban vannak most

Kristofer Hivju és Idris Elba is elkapta a koronavírust.

Tom Hanks után újabb sztárok fertőződtek meg koronavírussalKristofer Hivju  és Idris Elba tesztje is pozitív lett.

nlc-montázs, fotók forrása: Getty Images

nlc-montázs, fotók forrása: Getty Images

A Trónok harca című sorozatban Tormund szerepét alakító Kristofer Hivju a közösségi oldalán tudatta, hogy elkapta a fertőzést. A norvég színész a családjával együtt azonnal karanténba vonult. Insta-posztjából kiderül, hogy csupán enyhe megfázásos tünetei vannak, de arra kéri a követőit, hogy mossanak gyakran kezet, s maradjanak otthon, hogy ne veszélyeztessék az időseket és a súlyos betegségben szenvedőket.

A brit színész, Idris Elba ugyancsak megfertőződött koronavírussal. A Thor-filmek és a Luther sorozat sztárja a Twitteren jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. A People magazin 2018 legszexibb férfijának választott híresség elmondása szerint jól van, és egyelőre nincsenek tünetei. Azért döntött a koronavírus-teszt mellett, mert a napokban kapcsolatba került egy olyan személlyel, akiről később kiderült, hogy koronavírusos. Ezért a feleségével önkéntes karanténba vonult, hogy ne fertőzzön meg másokat.

A legfrissebb koronavírusos hírek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top