Sztárok

Nagyot nőttek Cooky és Debóra gyerekei – cuki képekkel szórakoztatja követőit a rádiós

Cooky sok képet oszt meg a picikről, és ennek a rajongói nagyon örülnek.

Mint sokan mások, a koronavírus miatt Cooky és szerelme, Debóra is otthon maradt, két kisgyereket kell szórakoztatniuk nap mint nap, ami valljuk be, nem könnyű feladat. Ők mégis nagyon jól megoldják, a rádiós vicces videókat oszt meg arról, hogyan próbálja elütni az időt otthon úgy, hogy a fiait is lekösse. 

View this post on Instagram

@szecsidebora utàn, én jövök 😂😂😂😂😂

A post shared by Cooky (@cooky_hivatalos) on

Nemcsak erről, de Nátánról és Kevinről is szupercuki fotókat oszt meg Cooky, amiért nagyon hálásak a követők. 

Cooky fiai: Nátán és Kevin

Cooky fiai: Nátán és Kevin

Cooky egyébként az utóbbi időben csak hétvégén vezet műsort a Rádió1-en, így másik szenvedélyének, a repülésnek hódolhat. A műsorvezető ugyanis hivatást váltott, visszatért régi munkájához, pilótaként keresi a kenyerét, erről korábban mesélt. „Már tíz éve megszereztem ugyan a kereskedelmi pilóta engedélyemet, de most éreztem azt, hogy itt az idő, hogy ez legyen a fő hivatásom. Már sokan támadnak, hogy mit akarok én 50 évesen, miért nem korábban vágtam bele ebbe a szakmába. Kevesen tudják, de én nem most kezdem a repülést. Üzenem a rosszindulatú beszólogatóknak, hogy 1327 felszállás és leszállás van mögöttem, minden engedélyem megvan, már letettem valamit ezen a pályán is az asztalra, és most két légitársasággal folyik a tárgyalás” – mesélte Cooky.

View this post on Instagram

New challenge! Let’s go!✈️🛩

A post shared by Cooky (@cooky_hivatalos) on

Olvass még Cookyról és családjáról az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top