Sztárok

Tom Hanks és felesége már amerikai otthonában lábadozik

A hatóság előírásainak megfelelően önkéntes karanténban várják, hogy véget érjen a járvány.

„Az otthonmaradás azért különösen fontos most, hogy még csak véletlenül se add át senkinek és ne kapd el senkitől a vírust”írta közösségi oldalán Tom Hanks, aki feleségével, Rita Wilsonnal immár Los Angeles-i otthonában lábadozik.

A színész nagyjából két hete, március 11-én, a Twitter-oldalán jelentette be, hogy feleségével együtt megfertőzte őket az új koronavírus. A házaspárt két hétig Ausztráliában kezelték, ahol egy filmforgatás kedvéért időztek; miután javulni kezdett az állapotuk, az orvosok úgy döntöttek, hazaengedik a párt.

Tom Hanks és felesége magánrepülővel jutott haza, megérkezésüket követően pedig azonnal be is jelentkeztek közösségi oldalukon, ahol az elmúlt hetekben többször is beszámoltak az állapotukról. „A következő heteket otthonunk biztonságában töltjük, távol mindenkitől. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik Ausztráliában a gondunkat viselték” – írta Hanks.

A következő időszak senkinek sem lesz könnyű, de ha odafigyelünk egymásra, és segítünk, ahol csak tudunk, akkor az hozhat számunkra némi megnyugvást. Higgyétek el, ahogy sok minden más is, ez is el fog múlni. Együtt megoldjuk. Hanx” – zárta bejegyzését a színész.

Tom Hanks és felesége rendszeresen tudósítottak betegségükről: 

Tom Hanks és a felesége elkapta a koronavírust

Tom Hanks és felesége egy mosolygós szelfivel adtak hírt az állapotukról, miután elkapták a koronavírust

20 éve nem látott „barátja” kereste fel Tom Hankst a karanténban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top