Sztárok

Robbie Williams Bee Geest énekel a nappaliban – az élmény leírhatatlan

Fantasztikus látni, hogy a koronavírus-járvány a legjobbat hozza ki a külföldi és a magyar sztárokból is!

A koronavírus-helyzet a gazdaság legtöbb szereplőjének, így az előadóművészeknek is hatalmas érvágás: ismerek olyan énekest, aki elkeseredésében nemrég azt mondta, akár árufeltöltőnek is elmegy, csak legyen valami bevétele. 

Mindenki azon dolgozik, hogy a rendelkezésére álló lehetőségekből kihozza a maximumot, erre pedig jelenleg egy, azaz egy terep kínálkozik: az internet. Mivel elmaradnak (vagy későbbre tolódnak) a legnagyobb fesztiválok, koncertek, nincsenek lagzik, se céges vagy magánjellegű rendezvények, az előadóknak marad a nappali. Ezekben a hetekben, míg tombol a koronavírus-járvány, innen tarthatják a kapcsolatot rajongóikkal, követőikkel. 

Adott már online koncertet a Back Street Boys, Andrew Lloyd Webber, Yo-Yo Ma, sőt, még Robbie Williams is, aki a közelmúltban az Instagramon karaokézott egyet a rajongóinak. Egy, a hangszínétől meglehetősen távol álló Bee Gees-dalt, a Stayin’ Alive-ot énekelte el, aminek – tekintve, hogy a címe annyit jelent, hogy „éld túl” – a jelen helyzetben még aktualitása is van. Íme: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top