Sztárok

Istenes Bence a Nyuszi ágyában kötött ki, az sem titok, hogyan

Az Álarcos énekes első adása óta visszatérő téma, hogy vajon akad-e olyan versenyző, akivel Istenes Bence korábban együtt volt.

Az Álarcos énekes első adása óta visszatérő téma, vajon akad-e olyan versenyző, akivel Istenes Bence korábban együtt volt. Sebestyén Balázs ezzel kapcsolatban rendszeresen tesz valamilyen megjegyzést, pláne, amikor a műsorvezető tálcán kínálja a lehetőséget, ahogyan az a műsor e heti előzetesében is láthatjuk, hallhatjuk. 

Sebestyén Balázs nem hagyta ki az alkalmat, hogy megjegyzést tegyen

Sebestyén Balázs nem hagyta ki az alkalmat, hogy megjegyzést tegyen

„Az ágy nem volt ismerős, Bence?” – kérdezte, miután a Nyuszi fellépése végén a műsorvezető beugrott a versenyző mellé az ágyba. 

Megnézem
Összes kép (4)

Ahogy mondtuk, több beszólásból kiderült már, hogy Bencének szép számmal akadtak kalandjai, a korábbi párkapcsolataira vonatkozó kérdésektől azonban nemigen jön zavarba. Annak ellenére sem, hogy a párja, Csobot Adél füle hallatára cukkolja őt Balázs, vagy éppen az énekesnő az, aki felhozza Bence valamelyik exét. A műsorvezető elmondta, náluk otthon nincsenek titkok, mindent tudnak egymás múltjáról. 

Ebben az adásban is erről árulkodott Adél arckifejezése, amikor Balázs megjegyzését hallotta. 

Istenes Bence a Nyuszi ágyában kötött ki, az sem titok, hogyan

Itt megnézheted, hogyan került Istenes Bence a Nyuszi ágyába az Álarcos énekes felvételén: 

Az Álarcos énekes kapcsán már kiderült néhány dolog: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top