Sztárok

„Volt egy időszak, amikor a nyulat is elkapta volna” – Sebestyén Balázs ismét Istenes Bencét froclizta az Álarcos énekesben

Sebestyén Balázs az Álarcos énekes legújabb adásában sem kímélte Istenes Bencét. A műsorvezető alaposan megkapta a magáét a Nyomozótól a korábbi, csajozós életmódja miatt.

Az Álarcos énekes vasárnap esti adásában tovább bonyolódik Istenes Bence és a Nyuszi közötti kapcsolat, erről maguk a Nyomozók is gondoskodnak. 

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Arról kéne csinálni egy külön kis műsort, hogy milyen rossz lehet neked az, hogy van valaki melletted, és nem tudod, hogy voltál-e vele, vagy nem” – cukkolta elsőként a Nyomozó-társait is kritizáló Gáspár Laci a műsorvezetőt. Majd a home office-ra áttérő Sebestyén Balázs is rátett egy lapáttal, ő sem kímélte Istenes Bencét: „Volt egy időszak a Bencének, amikor a nyulat is elkapta volna, de aztán megkomolyodott és kinőtte” – tette hozzá a rádiós.

Ezt már Istenes párja, Csobot Adél sem hagyhatta szó nélkül: „Még jó, hogy megkomolyodott, van két gyereke!” – jelentette ki.

Mindenesetre ma este összeáll az Álarcos énekes Top6-os mezőnye!

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top