Sztárok

Álarcos énekes: Gáspár Laci kifakadt, keményen beszólt a Nyomozó-társainak

Gáspár Laci, az Álarcos énekes Nyomozója úgy véli, társai magára hagyták. Ezt nem hagyta szó nélkül.

A legutóbbi adásban Men in Black-megjelenést kapó Gáspár Laci teljesen kifakad, amiért ő még nem ért el nyomozói sikert az Álarcos énekesben. Elmondása szerint nem képes túltenni magát azon a sokkon, hogy még mindig nem volt jó találata. 

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

„Egyedül hagytak. Nem figyeltek oda rám. Hagyták, hogy hülyeséget beszéljek, és hagyták, hogy bemenjek az erdőbe – kritizálta Nyomozó-társait az énekes. – Ők tudták, hogy én nem tudom, és hagyták, hogy én ne tudja. Inkább eljöttem nyaralni. Szabadságon vagyok, oldjátok meg, nincs rám szükség. Holiday, Miami!” – jelentette ki a detektív szerepét eddig nagyon is komolyan vevő Gáspár Laci, aki Hawaii-mintás pólóban feszít a vasárnapi adásban, asztalra feltett lábakkal, kezében pedig koktéllal üldögél, ezúttal a Nyomozók asztalánál. 

Vajon az Álarcos énekes vasárnap esti adásában végre Gáspár Laci is nyomozói sikerrel jár? Vagy újra Sebestyén Balázs tarol? Holnap kiderül!

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top