Sztárok

Nálunk eldől, ki az Álarcos énekes győztese a nézők szerint – szavazz te is, mit gondolsz!

A műsort már felvették, a nézők azonban csak ma este tudják meg, ki nyerte az Álarcos énekest. Hárman vannak versenyben: a Nyuszi, a Robot és a Krokodil. Szavazásunkon kiderül, ki az igazi kedvenc.

Az Álarcos énekes első évada valódi közönségsiker, ami látszik a hivatalos oldalon olvasható hozzászólásokból és a kiugróan magas nézettségi adatokból is. Már most mindenki várja, hogy vajon folytatódik-e a műsor, és ezt ugyanúgy találgatják, mint a versenyzők kilétét. Ma este láthatjuk, melyik álarcos kerül ki győztesen a fináléban, és ezzel együtt egyszerre három nagy kedvenc kiléte sem lesz titok többé.

Az Álarcos énekes fináléjában a Nyuszi, a Krokodil és a Robot csap össze (Fotó: RTL Sajtóklub)

Az Álarcos énekes fináléjában a Nyuszi, a Krokodil és a Robot csap össze (Fotó: RTL Sajtóklub)

A Nyuszi, a Robot és a Krokodil összecsapása nagy menet lesz, ezt előre borítékolták a nézők, mert mindhárom figura hatalmasat alakított eddig az Álarcos versenyben

Estig várnunk kell arra, hogy kiderüljön a végeredmény és ezzel együtt az is, kik rejtőznek az álarcok alatt, addig viszont kíváncsiak vagyunk arra, ha te dönthetnél, kinek adnád a győzelmet? 

Az Álarcos énekes sikere ebben rejlik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top