Sztárok

A Dal-győztes Rácz Gergő és Orsovai Reni ismét a félrelépésről énekel, kígyó és óriáspók is került a klipbe

Orsovai Reni és Rácz Gergő bevállalós klippel jelentkeztek.

Orsovai Reni és Rácz Gergő első közös száma, a Mostantól már 16 millió megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón, ráadásul A Dal 2020-at is megnyerték vele. A zene hasít, és most kijött egy újabb feat, ami témájában hasonlít az előző közös dalhoz, hangzásában azonban nagyon eltér. A klip is megér egy misét, hiszen nem mindenki vállalta volna be ezt az óriási pókot, a kígyóról nem is beszélve.

„Igazság szerint az AHA már a Mostantól előtt készen volt, a klipet is leforgattuk hozzá. A téma ugyan személyes jellegű, de szerencsére én nem vagyok féltékeny típus. Viszont az évek során sok hasonló helyzetet láttam már, amikor valamelyik félt hatalmába keríti a bizalmatlanság, ez sok kapcsolat végét is jelenti” – mesélte Rácz Gergő a dal kapcsán.

Orsovai Reni a klipforgatásról is mesélt. „Őszintén szólva én egy kicsit tartottam az elején a kígyótól, de nagyon könnyen összebarátkoztunk. A pókot már nem biztos, hogy bevállaltam volna, döbbentem figyeltem, hogy Gergő mennyire fesztelen tudott maradni, miközben az arcán mászkált – pláne, hogy utóbb kiderült, nem lett volna szabad a nyak környékére engedni, hiszen, ha támad, különösen kockázatos lehet. A végeredmény szerintem ezúttal is igazán izgalmas lett, külön öröm számomra, hogy a szöveget is közösen írtuk” – emlékezett vissza az énekesnő.

Olvass még a duóról az nlc.-n:

Rácz Gergő és Orsovai Reni

Rácz Gergő és Orsovai Reni (Fotó: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top