Sztárok
Szponzorált tartalom

Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)

A védőmaszkok és kézfertőtlenítők jelenleg az egyik legkeresettebb termékek közé tartoznak világszerte. Ahogy azt bizonyára észrevették, a készletük korlátozott, az ellátás nem rendszeres, sokszor sehol sem kaphatók.

Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)
Emiatt, kedves vásárlóink, úgy döntöttünk, hogy felkutatjuk, milyen a helyzet Magyarországon és mire kell ügyelni a rendelésnél.

Az utóbbi időben sokan zavarban vagyunk, hiszen a zárt helyiségekben védőmaszkot kell hordanunk és nagyon ügyelnünk a biztonsági távolság betartására.

Az a gond merült fel, hogy nagyon nehéz beszerezni a védőmaszkokat és a fertőtlenítőket. A specializált üzletek és a gyógyszertárak készlete korlátozott és gyorsan kifogyó.

Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)
A kézfertőtlenítők és a különböző fertőtlenítőszerek nagyon hatékonyak a vírus megelőzésében, de fontos, hogy az alkohol tartalmuk legalább 60 százalék legyen, különben nem pusztítják el a vírusokat és baktériumokat.

A jelenlegi helyzetet sokan kihasználták és kifogásolható maszkokat és fertőtlenítőket árusítanak gyanúsan alacsony áron és sajnos ezekkel sok gondot okoznak. Nagyon sokan maguk készítenek maszkokat és fertőtlenítőket.

Úgy döntöttünk, hogy ellenőrizni fogjuk, melyik maszkokat és fertőtlenítőket ajánlott megvásárolni és melyeknek biztonságos a használata:

  • A védőmaszkoknak CE-bizonyítvánnyal kell rendelkezni, a CE-jelölésnek jól láthatónak kell lennie, és a vásárló kérésére az árusítónak be kell mutatnia.
  • A védőmaszkokat ellenőrzött kereskedőknél vásárolja, amelyek regisztráltak orvostechnikai eszközök behozatalára és értékesítésére, és ezt a dokumentumon is mutassák be Önnek.
  • A fertőtlenítőt árusító üzleteknek biztonsági adatlappal kell rendelkeznie, amelyből látszik, hogy a termék regisztrált és a használata biztonságos.
  • Ellenőrizze a termék szállítási idejét, ne hogy több hetet kelljen várni rá – válassza azokat az üzleteket, amelyeknek a védőfelszerelés a raktáron van.
  • Ha magyar online áruházban adja le a rendelését, a törvény védi, amely Euróban kívüli rendelésnél sajnos nem segít Önnek. Ha külföldi terméket rendel az alacsony ár miatt, készüljön fel arra, hogy sokáig fog várni és lehetséges, hogy a megrendelt termék nem is fog megérkezni. Nagy az esély arra, hogy a termék nem ellenőrzött és nem megfelelő.
  • Az interneten nagyon sok utasítás található arról, hogy tudunk illóolajokból fertőtlenítőt készíteni. Sajnos jelenleg nincs bizonyíték arról, hogy az illóolajok védenek a koronavírus ellen.
  • Az utóbbi időben a védőmaszkok hiánya miatt nagyon sok cég és személy úgy döntött, hogy otthon készített maszkokat fog árusítani, viszont a szakértők eltanácsolják ennek a használatát: „Nagyszerű lenne, ha az otthon készített maszkok hatékonyak lennének, de sajnos nem azok – mondta Mateja Logar orvosnő. – Az efféle maszkok védenek a por ellen, de sajnos nem nyújtanak védelmet a baktériumok és vírusok ellen.”
  • Ne legyen a termék ára az egyetlen tényező, amit figyelembe vesz a rendeléskor. Legtöbbször csak pár száz forint a különbség az árban a biztonságos védőfelszerelés és a vitatott között – ne engedje tehát, hogy egy ilyen összeg miatt veszélyezteti a saját és a családja egészségét és vásároljon inkább bevált termékeket.

Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)
Példaként egy olyan webáruházat mutatunk be, amely egy olyan cég tulajdonában van, aki regisztrált az orvosi eszközök behozatalára és értékesítésére. Ez az online áruház a https://www.loconatura.com/hu/, aki az oldalán CE bizonyítvánnyal ellátott és regisztrált védőmaszkokat és kiváló, európai gyártású kézfertőtlenítőt kinál.

A Loco Natura online áruház ajánlatát szeretnénk bemutatni, hiszen biztonságos vásárlást tesznek lehetővé, a termékeik pedig kiválóak.

VÉDŐMASZKOK

Link a termékig (50 db védőmaszk egy csomagban): https://www.loconatura.com/hu/vedomaszk-50

Link a termékig (20 db védőmaszk egy csomagban):

https://www.loconatura.com/hu/vedomaszk

 Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)

  1. Az összes termék raktáron van és azonnal postázható – a kereskedő jelenleg ingyenes postaköltséget kínál a megrendelés mennyiségétől és a kézbesítés helyétől függetlenül.
  2. A DTM Natura d.o.o. cég regisztrált az orvostechnikai eszközök behozatalára és értékesítésére és kiskereskedelemben forgalmazza.
  3. Az online áruházban kapható védőmaszkok CE-bizonyítvánnyal rendelkeznek, szerepelnek az orvostechnikai eszközök nyilvántartásában és kiváló minőségűek.
  4. A cég 5 csomagra korlátozza a maximális megrendelés számát, hiszen arra törekszenek, hogy a maszkok egyenlően osztódjanak el a vásárlók között és egyben megakadályozzák azoknak a újabb áremelkedését.

KÉZFERTŐTLENÍTŐ

Link a termékig (500ml): https://www.loconatura.com/hu/kezfertotlenito-500ml-antibakterialis-kezfertotlenito-gel

Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)

  1. Ez a termék is raktáron van és azonnal postázható, a postaköltség ingyenes.
  2. Európai termékről van szó, amelynek ismert a gyártója, ami látható a mellékelt biztonsági adatlapban, amely megtalálható az online áruházban is (EC 1907/2006 dokumentumnak megfelelő).
  3. A kézfertőtlenítő gél formában kapható és 70 százalék alkoholt tartalmaz, így bizonyítottan hatékonyan véd a vírusok és baktériumok ellen..
  4. Ebben az esetben is korlátozott mennyiségben rendelhető és így biztosítják a zökkenőmentes kiszállítást az összes vásárlónak.

Attól függetlenül, ha a fenti ajánlat megfelel Önnek vagy sem, szolgáljon példaként. Ennek alapján tudni fogja, mire kell ügyelni a rendeléskor és megbizonyosodhat abban, hogy a termékek kiváló minőségűek legyenek.

Ne feledje, a nem biztonságos védőfelszerelés és fertőtlenítő több gondot okozhat és hamis biztonságérzetet nyújthat.

Jó egészséget kívánunk!

Védőmaszkok és kézfertőtlenítő végre ismét kapható! (x)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top