Sztárok

Polgár Tünde fia, Dani kemény kritikája a Feleségek luxuskivitelben tegnapi adásáról: ,,Lehetne nagyon jó, de nem lesz az”

Polgár Dani nem fog szerepelni többé a műsorban.

Tegnap startolt a Feleségek luxuskivitelben 3. évada, amelyben két új szereplő, Molnár Nini és Nagy Noémi is debütált. A nézők egy része nagyon várta, azonban akadtak olyanok, akik szerint ebben a helyzetben nem kellett volna elindítani a műsort. Az első adás, mint mindig, most is nagy vitákat tartalmazott, aminek a két főszereplője a két új „luxusfeleség” volt. A többiek hol egyetértettek, hol fintorogtak a jeleneteket látva, többek között Polgár Tünde fia, Dani is, aki ezután nem kíván részt venni a műsorban, ezt pedig az Instagram-oldalán közölte.

polgár dani feleségek luxuskivitelben

Polgár Dani véleménye az első adásról

,,Azoknak, akik reménykednek, hogy többet leszek, mint amennyit láttatok ma este. Sajnos közölnöm kell veletek, hogy nem leszek, mivel még a forgatás közben úgy éreztem, hogy az, ami a műsorban van és történik, és amikor tőlem szerettetek volna, sajnos számomra felvállalhatatlannak minősültek. Erre sajnos csak a bemutató forgatása után jöttem rá és ezért vagyok még csak ennyit is benne. Szerintem nagyon gáz sajnos a műsor. Lehetne nagyon jó, de nem lesz az. És ez szomorú, mivel nagyon sok potenciál rejlene benne. És mivel nekem sose volt nézőpont a nézettség, vagy a hírnév, ezért azok miatt se tudtam a műsorban lenni. És ha egy igazi rajongója lennék, szemrehányásnak venném a ma és az évadban látottakat. Mivel, mint lojális nézők többet érdemeltek, mint ami ebben történt. Szóval ezt akartam veletek megosztani. (…) Ezt félretéve, büszke vagyok az anyukámra és mindarra, ahogy szerepel és viselkedik a műsorban” – írja a közösségi oldalán Polgár Dani, aki egyébként nagyon sokat követnek ezen a platformon.

Olvass még a Polgár családról az nlc.-n:

Polgár Tünde és a fia, Dani feleségek luxuskivitelben

Polgár Tünde és a fia, Dani (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top