Sztárok

Németh Kristóf felesége szuper formában van – így néz ki Zita 5 hónappal a szülés után

Németh Kristóf felesége kicsattan a boldogságtól, és még jól is néz ki.

November végén született meg Németh Kristóf és Szikriszt Zita kisfia. A koronavírus-járvány miatt nagyon sok időt töltenek együtt, hiszen a színész jelenleg nem tud dolgozni. A hirtelen jött szabadidőt azonban nem bánják, igyekeznek jól kihasználni, többek között sportolnak is. Zita szuper formában van már most, öt hónappal a szülés után, ez pedig Kristóf legújabb fotóján is látszik.

A Drága örökösök Subicza csupán hashtagekkel kommentálta a fotót, ebből tudtuk meg, hogy nagyban megy a fogyókúra és az immunerősítés, ehhez pedig a tenisz is segít nekik. Németh Kristóf egyébként hihetetlenül sikeres szériát tudhat maga mögött, erről korábban mesélt.

„A legnagyobb sikerszériámat élem, a magánéletben éppúgy, mint a szakmában. Minden hétköznap képernyőn vagyok az ország legnézettebb tévésorozatának egyik főszerepében, de színházakban is főszerepeket játszom, és ebben a saját vállalkozásom, a Fórum Színház is benne van. Sőt, a szó fizikai értelmében is teátrumot építek Budapest belvárosában. Férjként és édesapaként is boldog vagyok, az élettől ennél többet nem is várok, bár a színházammal most benne vagyunk egy nagy kulturális pályázatban” – árulta el a Blikknek a színész.

Olvass még Németh Kristóf családjáról az nlc.-n:

Németh Kristóf és Zita

Németh Kristóf és Zita (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top