Sztárok

Németh Kristóf először mutatta meg 3 hónapos fiát – kis tesót is szeretnének Levinek

Hatalmas a boldogság a Németh-családban.

Németh Kristóf alakítja a Drága örökösök polgármesterét, emellett saját produkciós cégét viszi, és színházban játszik. Emellett pedig nagyon sok időt tölt a családjával, ami persze a kedvenc elfoglaltsága. A színész kisebbik fia, Levente 3 hónapos, Kristóf most mutatta meg először a nyilvánosság előtt.

,,(…) A Lócival közös életünk is kiteljesedett Zitával és Levivel, egészen fantasztikus családot alkotunk így négyen! Abban például oroszlánrésze van a feleségemnek, hogy Lőrinc élete legjobb bizonyítványát hozza most haza hatodik félévkor… Vicces volt a helyzet, amikor majdnem én tanítottam meg pelenkázni Zitát, mert nekem volt már tapasztalatom. Az elején nagyon »okos« voltam, de most már mindenben jobb, mint én. Abból a vagány csajból, akit megismertem, a világ legbátrabb, legsportosabb, mindenben benne lévő feleségéből közben egy anyatigris és csodálatos háziasszony lett. Ráadásul a régi személyiségét is megőrizte” – mesélte Kristóf a Story magazin hasábjain. 

A kis Leviről a hetilapban találsz még több fotót.

A Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top