Sztárok

Katalin hercegné személyesen gratulált egy brit pár első gyermekéhez

A hercegné élő videóchatben köszöntötte a friss anyukát, röviddel azután, hogy megszületett a kisfia.
Katalin hercegné, ruháján a II. Erzsébet királynőtől kapott királyi családi rangjelzéssel.

Bár a koronavírus-járvány miatt személyesen nem látogathatta meg azt a szülészetet, ahol korábban két napig dolgozott, Katalin hercegné így is megtalálta a módját, hogy lelkesítse a szívéhez közel álló klinika dolgozóit. Az internetet hívta segítségül, és egy videóchat keretében rótta le tiszteletét az orvosok és ápolók előtt, akik a rendkívüli körülmények ellenére is kitartóan végzik a munkájukat.

A hercegné a videóchat során többek között a klinika vezető orvosaival és ápolóival beszélt arról, hogyan befolyásolja a koronavírus-járvány a szülészetek mindennapjait, majd beszélgetett egy kismamával is, aki alig néhány órával korábban hozta világra az első gyermekét.

Rebecca Attwood a Daily Mail című brit lapnak elmondta, meglehetősen szürreális élmény volt számára, hogy mindössze két óra alvás után, Katalin hercegné köszöntötte őt. Hozzátette, Katalin először gratulált kisfiuk születéséhez, majd a szülés körülményeiről kérdezte őt. „Mikor megtudta, hogy majd fél napon keresztül vajúdtam, nagyon meglepődött. Azt mondta, akkor egészen biztosan nagyon fáradt vagyok.

„Nagyon kedves és érdeklődő volt. Kíváncsi volt rá, befolyásolta-e bármiben a szülésélményemet az, hogy egy járvány kellős közepén kellett világra hoznom a babámat. Szerencsére az orvosok és a nővérek minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy a körülmények a lehető legnormálisabbak legyenek, így, ha nem tudtam volna, hogy járvány van, észre sem vettem volna a dolgot” – mondta a kismama, akinek életre szóló emlék marad ez a beszélgetés.

Olvass még többet Katalin hercegnéről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top