Sztárok

A fotó, ami miatt azt gondolják, hogy Vilmos és Katalin szakított

A zuglapok egy különös fotóra hivatkozva azt állítják, hogy Vilmos és Katalin kapcsolata megromlott. Nézzük azt a képet!

A többségnek van saját élete, és nem kezdenek különös pletykákba róla, ha meglátnak egy fotót. És ott vannak azok, akik minden mögött valami hatalmas drámát vélnek felfedezni, na így indulnak a pletykák. Most éppen Katalin hercegné a soros. Róla terjed egy különös pletyka, egy, az Instagramra feltöltött fotó miatt. 

Négy nappal ezelőtt töltöttek fel a Kensigton-palota hivatalos Instájára két fotót. Az egyiken Vilmos, a másikon Katalin telefonál az otthoni irodájukban. Így követik nyomon annak sok szervezetnek és alapítványnak a működését, amelyeknek a pártfogói és alapítói. Mosolyognak, együtt dolgoznak, tartják a lelket az emberekben. Ez azonban egyeseknek nem elég bizonyíték arra, hogy a herceg és a hercegné erős szövetséget alkot, egy boldog házasságban. Ők ugyanis ezen a képen észrevettek valamit, ami szerintük arra bizonyíték, hogy szakítottak:

Katalin hercegné

Mi olyan furcsa ezen a fotón? (fotó: Kensington Royal/Instagram)

Katalin nem viseli jellegzetes jegygyűrűjét. Ez azonban inkább jelez egy alapos kézmosást, mint szakítást. A fotó ugyanis vélhetőleg ugyanazon a napon készült, amikor ellátogattak egy londoni mentőállomásra is, és ugyanabban a ruhában voltak, Katalin kezén pedig ott volt az ékszer.

Katalin hercegné gyűrűje

Ez a fotó vélhetőleg ugyanazon a napon készült, csak pár órával korábban. Akkor még Katalin kezén ott volt a gyűrű. (fotó: Profimedia)

A gyűrű még Diana hercegnő ékszere volt, és 2010-es eljegyzésük óta Katalin szinte soha nem vette le. De határozottan kijelenthetjük, hogy emiatt szakítást kiabálni, hatalmas és alaptalan pletyka.

Katalin hercegné viseli most Diana egykori gyűrűjét

Katalin hercegné viseli most Diana egykori gyűrűjét (fotó: Profimedia)

Három hír, ami bizonyítja, hogy Vilmos és Katalin életében minden rendben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top