nlc.hu
Sztárok
Kis Grófoék terveit is keresztülhúzta a járvány

Kis Grófoék terveit is keresztülhúzta a járvány

Úgy volt, hogy idén költöznek a fővároshoz közeli új otthonukba, de ez valószínűleg nem fog megvalósulni.

Átírta a koronavírus-járvány Kis Grófoék idei terveit. Az énekes és felesége azt tervezte, hogy két kisfia és tavaly született kislánya érdekében idén elhagyják Szolnokot, és Budapest közelébe, Diósdra költöznek. A döntést nehezen hozták meg, mert szoros kapcsolatot ápolnak a tágabb családdal, szülőkkel.

„A fővárosban több a lehetőség, szeretnék nekik mindent megadni, főleg a lehetőséget arra, hogy jól iskolázottak legyenek, és büszkék lehessünk a teljesítményükre” – magyarázta Grófo a Blikknek a költözés okait.

Fotó: Kis Grófo Hivatalos Facebook-oldala

Fotó: Kis Grófo Hivatalos Facebook-oldala

A járvány miatt azonban leállt az építkezés, nem lehet intézkedni, és a jelenlegi helyzetben Grófo nem is akar minden pénzt az új házra költeni.

„Anyagilag sem szeretnék felelőtlen döntést hozni, most minden fellépést lemondtunk bizonytalan ideig. Ugyan vannak tartalékaink, de egy ilyen időszakban, amikor nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap, nem lehet belevágni csak úgy egy építkezésbe” – mondta a mulatóssztár. Grófoék a költözést eredetileg novemberre tervezték, de már biztos, hogy ez nem fog megvalósulni. 

Az énekes a járvány ellenére is tartja tavaly megkezdett diétáját, ugyanakkor felesége főztjére nem mond nemet. „A vasárnapi töltött káposztáról a fogyókúra és a járvány ideje alatt sem mondunk le” – jegyzi meg. Edzeni nem tud, de jó egészségügyi állapotban van, mert végre tud pihenni. Grófo tavaly annyira túlzásba vitte a fellépéseket, hogy egyik nyári koncertjén rosszul lett és mentő vitte kórházba.

Olvass még Kis Gróforól az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top