Sztárok

Dér Heni édesapja újraélesztett egy borjút, állatszeretetéről mesélt az énekesnő

Dér Heni vidéken nőtt fel és családja a mai napig ott él.

Dér Heninek ismerhetjük az igazán csajos oldalát, hiszen az öltözködése és a színpadi jelenléte alapján abszolút ilyen. Van azonban egy másik oldala is, hiszen vidéken nőtt fel és gyakran besegített a ház körüli munkába, mint például az állatok gondozása. Az énekesnő elmesélt egy régi történetet, amikor az édesapja újraélesztett egy kisborjút, míg ő meghökkenve figyelt.

,,Vidéken nőttem fel, és a mai napig, amikor hazamegyek a családhoz, ha helyzet van, akkor ott kell lenni. Az egyik kisborjúnak valami problémája volt, és haldoklott, az állatorvos minden nap nálunk járt. Mondta apa, hogy nézzem meg. Mire kimentünk, már leállt a légzése. Apa odament, befogta a kis orrlyukát és mesterségese, szájon át lélegeztette és még szívmasszázst is alkalmazott. Először hülyének néztem, de láttam, hogy újra életre kel, elkezdett köhögni. Nekem ez egy olyan csoda élmény volt…” – mesélte a Nyugi! Köztünk marad… adásában Dér Heni.

Olvass még Dér Heniről az nlc.-n:

Dér Heni

Dér Heni (Fotó: LIFE TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top