Sztárok

Dér Heni új párjával jelent meg a díjátadón, elragadóak voltak együtt

Dér Heni sokáig titkolta új párja kilétét, tegnap először jelent meg vele nyilvánosan.

Dér Heni magánélete kaotikus volt az elmúlt években, most azonban úgy tűnik, megtalálta, akit keresett. Az énekesnő pár hónappal ezelőtt ismerte meg Gergőt, aki egyébként A Konyhafőnök című műsorban láthattunk korábban. Sokáig nem mutatta meg a követőinek, hogy kiről is van szó, csak sejtelmes fotókat posztolt. A napokban értek haza kubai nyaralásukról, ahonnan több közös képet is megosztottak. Tegnap este pedig az első nyilvános megjelenésükre is sor került. 

Dér Heni és szerelme, Gergő (Fotó: Bencze Vivi)

Dér Heni a Story magazinban mesélt a megismerkedésükről. „Akkoriban veszítettem el a második nagymamámat is. (…)  Különös, épp néhány nappal a mamám temetése után pillantottam meg a tévében Gerit. Mintha a két nagyim odafent összefogott volna, mondván, gyerek, elég a bénázásból, itt az ideje, hogy a magánéletedben is boldog legyél. Meggyőződésem, ezt a szerelmet ők küldték nekem. Amikor Gerit megláttam, egyből felfigyeltem rá: vajon ki lehet ez a jóképű srác? Másnap, ahogy hazaértem a  munkából, automatikusan bekapcsoltam a tévét, hogy újra láthassam. Nem törődtem vele, hogy mit diktál az etikett, megkerestem a közösségi oldalon, és gratuláltam a szerepléséhez. Attól kezdve rábíztam magam a sorsra, történjen, aminek történnie kell…” – mesélte a lapnak Heni. A dolgok ezután felgyorsultak: egyik randi követte a másikat, a fiatalok hamar egymásba szerettek. Az énekesnő azt is elárulta, hogy érzi, 

Geri az igazi.

A Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top