Sztárok

Majka dühöngése miatt mondott le Náksi Attila és Pély Barna az Artisjus-segélyről?

Majka dühöngése célba érhetett.

Csaknem négyszáz zenész, előadóművész, dalszerző és szövegíró kapott rendkívüli támogatást az elmaradt fellépések miatt. Az Artisjus Zenei Alapítvány egységesen bruttó 160 ezer forint rendkívüli szociális támogatást folyósít a pályázaton nyertes előadóművészeknek, dalszerzőknek, szövegíróknak, többek között Pély Barnának, Tolvai Reninek és Kállay Saunders Andrásnak is. Majka szánalmasnak nevezte azokat az előadókat, akik éltek a támogatással.

Először Kállay Saunders András, majd Lovasi András szólt vissza a rapper-műsorvezetőnek, utóbbi képmutatónak tartja. Mint kiderült, többen lemondtak a segélyről Majka kirohanása miatt – legalábbis többen azt gondolják, hogy ez van a háttérben. Pély Barna és Náksi Attila úgy döntött, mégsem használják fel a támogatást, visszaléptek – szúrta ki a Bors.

„Ahogy eddig is, úgy a jövőben is azon leszek, hogy a családom, idős szüleim támogatása mellett a zenémmel lelki táplálékot adjak az embereknek a boldog és nehéz időkben. Sajnálom, hogy szégyenkeznem kell az Artisjus Jogvédő Iroda és Egyesület alapítványi pályázat elnyerése miatt. (…) Úgy döntöttem, hogy a megítélt nettó 136 ezer forintot felajánlom a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak” – reagált a lépésre Pély Barna a közösségi oldalán.

Többen nem érzik jogosnak Majka felháborodását:

majka

Majka (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top