Sztárok

Oszter Sándor visszatér a színpadra

Oszter Sándor két év után tér vissza a színpadra, azt is elárulta, hol lesz látható.

Oszter Sándor örömmel fogadta a hírt, amikor felkérték, hogy két év után szereplejen ismét egy darabban. Nem is akárhogy, a Kassai polgárok főszerepében láthatjuk újra, amelyet ősszel mutatna be az Éless-Szín – írja a Blikk.

“Hatkor kelek minden nap, reggelizni nem szoktam, az ebédet magamnak készítem. Önellátó vagyok, édesanyámtól, feleségemtől és Bodrogi Gyulától tanultam főzni. A fagyasztó tele van vadhússal, boltba kéthetente járok, csak akkor húzok maszkot”– mesélte Oszter Sándor, aki nem él együtt feleségével, de azt mondja, ennek nincs jelentősége, így is nagyon szeretik egymást.

Visszatér a színpadra Oszter Sándor

Oszter Sándor imádja a természetet. Fotó: smagpix/Tamás Korponai

“Dolcsi soha sem várta el, de képtelen is lettem volna a szoknyája mellett üldögélni. Nem őrizzük egymást, a szabadság hívei vagyunk, és a szeretet egyébként sem mérhető távolságban. A feleségem a Balatont, a virágait szereti, én meg az erdőmet, a vadászatot” – mondta Oszter Sándor, aki természetesen leugrik a Balatonhoz, ha feleségének segítségre van szüksége.

Olvass még többet Oszter Sándorról:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top